Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of method of processing specialty coffee beans (natural, washed, honey, fermentation, maceration) on bioactive and volatile compounds

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F22%3A92128" target="_blank" >RIV/60460709:41210/22:92128 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S002364382201180X" target="_blank" >https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S002364382201180X</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2022.114245" target="_blank" >10.1016/j.lwt.2022.114245</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of method of processing specialty coffee beans (natural, washed, honey, fermentation, maceration) on bioactive and volatile compounds

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to determine the effect of various methods of processing, such as natural, washed, honey, anaerobic fermentation, and carbonic maceration, on the antioxidant activity and bioactive and volatile compounds in green and roasted specialty coffees from various countries of origin (Nicaragua, Ethiopia, Peru, Burundi).

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of method of processing specialty coffee beans (natural, washed, honey, fermentation, maceration) on bioactive and volatile compounds

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to determine the effect of various methods of processing, such as natural, washed, honey, anaerobic fermentation, and carbonic maceration, on the antioxidant activity and bioactive and volatile compounds in green and roasted specialty coffees from various countries of origin (Nicaragua, Ethiopia, Peru, Burundi).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40101 - Agriculture

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    LWT-Food Science and Technology

  • ISSN

    0023-6438

  • e-ISSN

    0023-6438

  • Svazek periodika

    172

  • Číslo periodika v rámci svazku

    Dec

  • Stát vydavatele periodika

    NL - Nizozemsko

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    1-8

  • Kód UT WoS článku

    000906916100006

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85143863581