Význam probiotik a prebiotik pro výživu a zdraví.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F99%3A00000061" target="_blank" >RIV/60460709:41210/99:00000061 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:41210/00:00000997 RIV/60460709:41210/00:00000998
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Význam probiotik a prebiotik pro výživu a zdraví.
Popis výsledku v původním jazyce
Význam probiotik a prebiotik pro výživu a zdraví.
Název v anglickém jazyce
Impact of probiotics and prebiotics to nutrition and health.
Popis výsledku anglicky
Impact of probiotics and prebiotics to nutrition and health
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA524%2F99%2F0480" target="_blank" >GA524/99/0480: Stanovení bifidobakterií a vliv oligosacharidů na biochemické a mikrobiologické charakteristiky trávicího traktu hospodářských a laboratorních zvířat</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Potravinářské aktuality - mlékárenský průmysl
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
42
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—