The effect of increased doses of vitamin E on production and hematological parameters in broilers.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F99%3A00000436" target="_blank" >RIV/60460709:41210/99:00000436 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of increased doses of vitamin E on production and hematological parameters in broilers.
Popis výsledku v původním jazyce
The effect of increased doses of vitamin E on production and hematological parameters in broilers.
Název v anglickém jazyce
The effect of increased doses of vitamin E on production and hematological parameters in broilers.
Popis výsledku anglicky
The effect of increased doses of vitamin E on production and hematological parameters in broilers.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
12th European Symposium on Poultry Nutrition
ISBN
0012-4587
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
EAAP
Místo vydání
Veldhoven
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—