Mechanics of poppy seeds
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F02%3A00004543" target="_blank" >RIV/60460709:41310/02:00004543 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Mechanics of poppy seeds
Popis výsledku v původním jazyce
Study of mechanical properties of poppy seeds during their compression between two plates with the aim to determine influence of maturity on the poppy seeds resistivity to mechanical damage.
Název v anglickém jazyce
Mechanics of poppy seeds
Popis výsledku anglicky
Study of mechanical properties of poppy seeds during their compression between two plates with the aim to determine influence of maturity on the poppy seeds resistivity to mechanical damage.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
International Journal of Food Properties
ISSN
1094-2912
e-ISSN
—
Svazek periodika
5
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
277-287
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—