Modified Classification of Sorption Isotherms
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F09%3A27187" target="_blank" >RIV/60460709:41310/09:27187 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Modified Classification of Sorption Isotherms
Popis výsledku v původním jazyce
A new equation is presented in this paper which is further applied for the classification of sorption isotherms into classes that are connected to surface water effects and/or solution water effects and their combinations. It is shown that sorption isotherms can be successfully classified using the new equation into three basic classes I, II (most frequent) and III that correspond crudely to the original Brunauer?s classes. The equation was also used for further division of class II into three subclasses. Criteria for these classifications were developed.
Název v anglickém jazyce
Modified Classification of Sorption Isotherms
Popis výsledku anglicky
A new equation is presented in this paper which is further applied for the classification of sorption isotherms into classes that are connected to surface water effects and/or solution water effects and their combinations. It is shown that sorption isotherms can be successfully classified using the new equation into three basic classes I, II (most frequent) and III that correspond crudely to the original Brunauer?s classes. The equation was also used for further division of class II into three subclasses. Criteria for these classifications were developed.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Engineering
ISSN
0260-8774
e-ISSN
—
Svazek periodika
91
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
NL - Nizozemsko
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—