Základní technologické podmínky konzervace pícnin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F10%3A19340" target="_blank" >RIV/60460709:41310/10:19340 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Základní technologické podmínky konzervace pícnin
Popis výsledku v původním jazyce
Článek popisuje klíčové faktory ovlivňující volbu metody konzervace pícnin. Dále jsou popsány principy silážování a senážování. Vysvětlena je závislost silážovatelnosti na obsahu cukrů.
Název v anglickém jazyce
Basic process conditions of fodder conservation
Popis výsledku anglicky
This paper is aimed at factors which can be crucial while selecting of proper method of fodder conservation. There are described principles of both silage and haylage making. Explanation of sugar level content influence on fodder process is also mentioned.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GB - Zemědělské stroje a stavby
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mechanizace zemědělství
ISSN
0373-6776
e-ISSN
—
Svazek periodika
60
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—