Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Příkonové charakteristiky pro vybraná pomaloběžná míchadla v modelové suspenzi

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F12%3A55508" target="_blank" >RIV/60460709:41310/12:55508 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Příkonové charakteristiky pro vybraná pomaloběžná míchadla v modelové suspenzi

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V práci jsou na základě měření sestrojeny příkonové charakteristiky pomaloběžných míchadel při míchání v modelové suspenzi. Bylo použito atypické lopatkové míchadlo, kotvové a rámové míchadlo. Suspenze byla připravena z vody a ječného šrotu o definovanévelikosti částic a objemové koncentraci. Získané příkonové charakteristiky byly porovnány s příkonovými charakteristikami normalizovaných míchadel. Byly ověřeny různé způsoby výpočtu viskozity suspenze.

  • Název v anglickém jazyce

    Input Characteristics for Selected Slow-Moving Agitators in Model Suspension

  • Popis výsledku anglicky

    In the work is by measuring constructed input characteristics of slow-moving agitators for mixing in a model suspension. It was used atypical paddle agitator, anchor and frame agitator. The suspension was prepared from water and barley meal of defined particle size and volume concentration. Acquired input characteristics were compared with input characteristics of standard agitators. Various methods of suspension viscosity calculate have been verified.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Listy cukrovarnické a řepařské

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    128

  • Číslo periodika v rámci svazku

    9-10

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    304-306

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus