Analýza ořechů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41320%2F22%3A94444" target="_blank" >RIV/60460709:41320/22:94444 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analýza ořechů
Popis výsledku v původním jazyce
Analýza chemického složení skořápky ořechů (vlašské ořechy, pistácie, arašídy).
Název v anglickém jazyce
Analysis of nuts
Popis výsledku anglicky
Analysis of the chemical composition of a nutshell (walnuts, pistachio, peanuts).
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
—
OECD FORD obor
10608 - Biochemistry and molecular biology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
2
Místo vydání
ČZU, Katedra zpracování dřeva a biomateriálů
Název nakladatele resp. objednatele
ČZU, Katedra botaniky a fyziologie rostlin
Verze
—