H. Zukalová, 2000: Kvalita ozimé řepky a šlechtění.In: Vašák a kol. Řepka. AGROSPOJ, s. 60 -73
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A_____%2F01%3A92331_2" target="_blank" >RIV/60460709:_____/01:92331_2 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
H. Zukalová, 2000: Kvalita ozimé řepky a šlechtění.In: Vašák a kol. Řepka. AGROSPOJ, s. 60 -73
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalita ozimé řepky, současná odrůdová skladba, obsah hlavních komponent a tržní požadavky tukového průmyslu.
Název v anglickém jazyce
Rapeseed
Popis výsledku anglicky
Quality of rapeseed, present variety and content of main component and market demand of oil industry
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP9233" target="_blank" >EP9233: Kvalitativní a technologické požadavky na ozimou řepku a systém jejich hodnocení.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Počet stran knihy
321
Název nakladatele
Ing. františek Savov - AGROSPOJ
Místo vydání
Praha 2000
Kód UT WoS knihy
—