Pyrazine formation in course of extrusion cooking. Chemical Reactions in Foods IV
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22320%2F00%3A00004637" target="_blank" >RIV/60461373:22320/00:00004637 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pyrazine formation in course of extrusion cooking. Chemical Reactions in Foods IV
Popis výsledku v původním jazyce
Pyrazine formation in course of extrusion cooking. Chemical Reactions in Foods IV
Název v anglickém jazyce
Pyrazine formation in course of extrusion cooking. Chemical Reactions in Foods IV
Popis výsledku anglicky
Pyrazine formation in course of extrusion cooking. Chemical Reactions in Foods IV
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
DJ - Znečištění a kontrola vody
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech J.Food Sci
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
18
Číslo periodika v rámci svazku
—
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—