Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Risk Analysis in Drinking Water Accumulation

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22320%2F10%3A00023934" target="_blank" >RIV/60461373:22320/10:00023934 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00020711:_____/10:1R000026 RIV/68407700:21110/10:00179145

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Risk Analysis in Drinking Water Accumulation

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Drinking water is safe water, from the perspective of long-term use is doesn?t cause any disease, pathogenic and hygienically unsafe microorganisms aren?t spread through it and it enjoys customers? consumption. Drinking water is regarded as a foodstuff,therefore the known HACCP system can be used in the control system which can be applied not only directly to the final product, but also to the whole system of production of drinking water, distribution and accumulation. If there is no problem about thewater processing and the technological line is well adjusted, quality of drinking water is subsequently deteriorated by its transportation and accumulation. Condition and character of the operated distribution network and accumulations are significantlyand substantially related to maintenance of the biological stability and quality of drinking water. This is well confirmed by biological audits of the distribution networks and water reservoirs. An unnegligible fact is the negative influe

  • Název v anglickém jazyce

    Risk Analysis in Drinking Water Accumulation

  • Popis výsledku anglicky

    Drinking water is safe water, from the perspective of long-term use is doesn?t cause any disease, pathogenic and hygienically unsafe microorganisms aren?t spread through it and it enjoys customers? consumption. Drinking water is regarded as a foodstuff,therefore the known HACCP system can be used in the control system which can be applied not only directly to the final product, but also to the whole system of production of drinking water, distribution and accumulation. If there is no problem about thewater processing and the technological line is well adjusted, quality of drinking water is subsequently deteriorated by its transportation and accumulation. Condition and character of the operated distribution network and accumulations are significantlyand substantially related to maintenance of the biological stability and quality of drinking water. This is well confirmed by biological audits of the distribution networks and water reservoirs. An unnegligible fact is the negative influe

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    DJ - Znečištění a kontrola vody

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1G58052" target="_blank" >1G58052: Výzkum řešení degradace jakosti pitné vody při její akumulaci</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    28

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus