Quality of Budweiser-Budvar Beers
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004902" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004902 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Qualität des Bieres Budweiser Budvar
Popis výsledku v původním jazyce
Die Forschungsergebnisse der Schwankungen von elementaren Kritärien des Bieres Budweiser-Budvar in Abhängigkeit von der Rohstoffqualität und Technologie.
Název v anglickém jazyce
Quality of Budweiser-Budvar Beers
Popis výsledku anglicky
The results of the Budweiser Budvar Beer basic criterions changes research in dependence on the raw materials quality and technological process
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Frühling Biertagung der deutschen Importeren Berlin 2000 Souhrnná zpráva o exportu piv Budweiser Budvar v roce 2000 pro o
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
Budějovický Budvar n.p., české Budějovice.
Místo vydání
Berlin
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—