Quality of Budweiser-Budvar Beers
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004903" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004903 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Qualität des Bieres Budweiser Budvar
Popis výsledku v původním jazyce
Die Forschungsergebnisse der Schwankungen von elementaren Kritärien des Bieres Budweiser-Budvar in Abhängigkeit von der Rohstoffqualität und Technologie.
Název v anglickém jazyce
Quality of Budweiser-Budvar Beers
Popis výsledku anglicky
The results of the Budweiser Budvar Beer basic criterions changes research in dependence on the raw materials quality and technological process.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Berlin
Název nakladatele resp. objednatele
Budějovický Budvar n.p., české Budějovice.
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—