Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv pasterace a stárnutí na změny chemického složení piva související s jeho inklinací k staré chuti

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004906" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004906 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv pasterace a stárnutí na změny chemického složení piva související s jeho inklinací k staré chuti

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Teplota a doba pasterace a skladování výrazně ovlivňují inklinaci k tvorbě komponent staré chuti piva. Snížení hladiny aminokyselin a změny dalších kriterií závisí na intenzitě a době tepelného zatížení při pasteraci a skladování, na oxidačně redukční

  • Název v anglickém jazyce

    The influence of the pasteurisation and ageing of the beer on its chemical composition and its influence and stale flavour development

  • Popis výsledku anglicky

    The temperature and time of the pasteurisation and storage significantly influences the formation of the stale flavour of the beer. The decrease of the amino acids content and changes of other criterions are dependent on the temperature and time of th

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Bratislava

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Katedra biochemickej technologie CHTFSTU Bratislava, Slovenské združenie výrobcov piva a sladu

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče