Vliv pasterace a stárnutí na změny chemického složení piva související s jeho inklinací k staré chuti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004906" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004906 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv pasterace a stárnutí na změny chemického složení piva související s jeho inklinací k staré chuti
Popis výsledku v původním jazyce
Teplota a doba pasterace a skladování výrazně ovlivňují inklinaci k tvorbě komponent staré chuti piva. Snížení hladiny aminokyselin a změny dalších kriterií závisí na intenzitě a době tepelného zatížení při pasteraci a skladování, na oxidačně redukční
Název v anglickém jazyce
The influence of the pasteurisation and ageing of the beer on its chemical composition and its influence and stale flavour development
Popis výsledku anglicky
The temperature and time of the pasteurisation and storage significantly influences the formation of the stale flavour of the beer. The decrease of the amino acids content and changes of other criterions are dependent on the temperature and time of th
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Bratislava
Název nakladatele resp. objednatele
Katedra biochemickej technologie CHTFSTU Bratislava, Slovenské združenie výrobcov piva a sladu
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—