Institut of Chemical Technologie , Prague, Department of Fermentation Chemistry and Bioengineering
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004911" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004911 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Chemisch-technologische Hochschule , Prag Institut für Gärungschemie und Bioengineering
Popis výsledku v původním jazyce
Geschichte und Gegenwart der Ausbildung von Fachmäner in der `CR für Brauindustrie inklusive der Enteicklung der Hochschuleforschung
Název v anglickém jazyce
Institut of Chemical Technologie , Prague, Department of Fermentation Chemistry and Bioengineering
Popis výsledku anglicky
History and present of the university specialists education in the Czech Republic vor brewing industry and the development of the university research
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Brauereien und Mälzereien in Europa 2000
ISBN
3-8203-0566-1
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Verlag Hoppenstedt GmbH
Místo vydání
Darmsatdt
Kód UT WoS kapitoly
—