Resveratrol - occurence in wine originating from Czech vineyard regions and effect on human health
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004915" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004915 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/00:00004914
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Resveratrol - occurence in wine originating from Czech vineyard regions and effect on human health
Popis výsledku v původním jazyce
Výskyt resveratrolu ve vínech pocházejících z českých a moravských vinařských oblastí, účinky na lidské zdraví
Název v anglickém jazyce
Resveratrol - occurence in wine originating from Czech vineyard regions and effect on human health
Popis výsledku anglicky
Výskyt resveratrolu ve vínech pocházejících z českých a moravských vinařských oblastí, účinky na lidské zdraví
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F99%2F1338" target="_blank" >GA525/99/1338: Resveratrol jako biologicky aktivní látka a jeho význam pro lidské zdraví</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212 - 1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
18
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—