Vliv chmelových látek na pěnivost piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004965" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004965 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv chmelových látek na pěnivost piva
Popis výsledku v původním jazyce
Souhrn poznatků biochemického a biofyzikálního přístupu ke studiu vlivu hořkých chmelových látek na tvorbu a stabilitu pivní pěny
Název v anglickém jazyce
The influence of hop substances on beer foam
Popis výsledku anglicky
Updated knowledge followed from biochemical and biophysical approach to study the role of hop bitter substances on formation and stability of beer foam
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chmelařství
ISSN
0373-403X
e-ISSN
—
Svazek periodika
73
Číslo periodika v rámci svazku
11/12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—