Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Chemický princip chmelového aroma

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004982" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004982 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Chemický princip chmelového aroma

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Chemický princip chmelového aroma. Přehled chemického složení uhlovodíkové, kyslíkaté a sirné frakce chmelových silic a jejich technologického významu

  • Název v anglickém jazyce

    Chemical Principles of Hops Aroma

  • Popis výsledku anglicky

    Chemical Principles of Hops Aroma. Outline of chemical composition of hydrocarbon, oxy and sulphur fractions of hop oils and their technological values

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Chmelařská ročenka 2001

  • ISBN

    80-902658-4-7

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    Výzkumný ústav pivovarsko-sladařský s.r.o.

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly