Chemický princip chmelového aroma
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004982" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004982 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Chemický princip chmelového aroma
Popis výsledku v původním jazyce
Chemický princip chmelového aroma. Přehled chemického složení uhlovodíkové, kyslíkaté a sirné frakce chmelových silic a jejich technologického významu
Název v anglickém jazyce
Chemical Principles of Hops Aroma
Popis výsledku anglicky
Chemical Principles of Hops Aroma. Outline of chemical composition of hydrocarbon, oxy and sulphur fractions of hop oils and their technological values
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Chmelařská ročenka 2001
ISBN
80-902658-4-7
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Výzkumný ústav pivovarsko-sladařský s.r.o.
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—