Application of Computer image analysis for evaluation and control of the sucrose crystallization process
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005195" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005195 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/00:00012740
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Application of Computer image analysis for evaluation and control of the sucrose crystallization process
Popis výsledku v původním jazyce
Computer image analysis on the system Lucia was used for evaluation of the crystal characteristic.
Název v anglickém jazyce
Application of Computer image analysis for evaluation and control of the sucrose crystallization process
Popis výsledku anglicky
Computer image analysis on the system Lucia was used for evaluation of the crystal characteristic.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
18
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—