Fourier transform near infrared spectroscopy applied to analysis of chocolate
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005257" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005257 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Fourier transform near infrared spectroscopy applied to analysis of chocolate
Popis výsledku v původním jazyce
Fourier transform near infrared spectroscopy applied to analysis of chocolate
Název v anglickém jazyce
Fourier transform near infrared spectroscopy applied to analysis of chocolate
Popis výsledku anglicky
Fourier transform near infrared spectroscopy applied to analysis of chocolate
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Near Infrared Spectroscopy
ISSN
0967-0335
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—