Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analýzy tvrdých a polotvrdých sýrů prostřednictvím NIR spektroskopie

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005269" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005269 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Analýzy tvrdých a polotvrdých sýrů prostřednictvím NIR spektroskopie

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Dříve vyvinutý kalibrační model pro stanovení sušiny, tuku a bílkovin byl použit k analýze 56 vzorků sýrů pomocí NIR spektrometru s vláknovou optikou.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of hard and semihard cheeses by NIR spectroscopy

  • Popis výsledku anglicky

    Previously developed calibration modell for estimation of dry matter, fat and proteins was used for analysis of 56 cheese samples by NIR spectrometer with fiber optic probe.

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Skalsky dvur

  • Název nakladatele resp. objednatele

    XXXI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. OS pro potr. a agrikulturní chemii ČSCH.

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče