Analýzy tvrdých a polotvrdých sýrů prostřednictvím NIR spektroskopie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005269" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005269 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analýzy tvrdých a polotvrdých sýrů prostřednictvím NIR spektroskopie
Popis výsledku v původním jazyce
Dříve vyvinutý kalibrační model pro stanovení sušiny, tuku a bílkovin byl použit k analýze 56 vzorků sýrů pomocí NIR spektrometru s vláknovou optikou.
Název v anglickém jazyce
Analysis of hard and semihard cheeses by NIR spectroscopy
Popis výsledku anglicky
Previously developed calibration modell for estimation of dry matter, fat and proteins was used for analysis of 56 cheese samples by NIR spectrometer with fiber optic probe.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Skalsky dvur
Název nakladatele resp. objednatele
XXXI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. OS pro potr. a agrikulturní chemii ČSCH.
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—