Biocontrol of mold growth using Bacillus pumilus and Lactobacillus rhamnosus isolated from foods.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005275" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005275 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Biocontrol of mold growth using Bacillus pumilus and Lactobacillus rhamnosus isolated from foods.
Popis výsledku v původním jazyce
Antifungal activity of Bacillus pumilus and Lactobacillus species isolated from foods was studied. B.pumilus and all Lactobacillus strains inhibited mycelial growth of numerous species of Aspergillus, Penicillium and Fusarium.
Název v anglickém jazyce
Biocontrol of mold growth using Bacillus pumilus and Lactobacillus rhamnosus isolated from foods.
Popis výsledku anglicky
Antifungal activity of Bacillus pumilus and Lactobacillus species isolated from foods was studied. B.pumilus and all Lactobacillus strains inhibited mycelial growth of numerous species of Aspergillus, Penicillium and Fusarium.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Atlanta
Název nakladatele resp. objednatele
International Association for Food Production
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—