Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Biocontrol of mold growth using Bacillus pumilus and Lactobacillus rhamnosus isolated from foods.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005275" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005275 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Biocontrol of mold growth using Bacillus pumilus and Lactobacillus rhamnosus isolated from foods.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Antifungal activity of Bacillus pumilus and Lactobacillus species isolated from foods was studied. B.pumilus and all Lactobacillus strains inhibited mycelial growth of numerous species of Aspergillus, Penicillium and Fusarium.

  • Název v anglickém jazyce

    Biocontrol of mold growth using Bacillus pumilus and Lactobacillus rhamnosus isolated from foods.

  • Popis výsledku anglicky

    Antifungal activity of Bacillus pumilus and Lactobacillus species isolated from foods was studied. B.pumilus and all Lactobacillus strains inhibited mycelial growth of numerous species of Aspergillus, Penicillium and Fusarium.

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Atlanta

  • Název nakladatele resp. objednatele

    International Association for Food Production

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče