Texturní profilová analýza tavených sýrů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005315" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005315 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/00:00005405
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Texturní profilová analýza tavených sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
Byl sledován vliv typu měřícího sondy a rychlosti penetrace na instrumentální hodnocení konzistence texturní profilovou analýzou. Nejlepší korelace se senzorickým hodnocením byly nalezeny pro sondu válec o průměru 6 mm při rychlosti penetrace 9 mm/s protuhost a při rychlosti 1 mm/s pro lepivost.
Název v anglickém jazyce
Texture Proile Analysis of Processed Cheeses.
Popis výsledku anglicky
Influence of sensor type and penetration rate on instrumental measurement of processed cheese consistency by textural profile analysis were evaluated. Best corelation with sensor analysis of texture was found for cylinder with diameter 6 mm and penetration rate 9 mm/s and 1mm/s for hardness and stickiness resp.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Praha
Název nakladatele resp. objednatele
VŠCHT Praha, ČMSM, ČSCH
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—