Effect of amino acids on the composition and properties of extruded mixtures of wheat flour and glucose.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005326" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005326 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22320/00:00004636
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of amino acids on the composition and properties of extruded mixtures of wheat flour and glucose.
Popis výsledku v původním jazyce
Effect of amino acids on the composition and properties of extruded mixtures of wheat flour and glucose; snacks; baking; Maillard reaction
Název v anglickém jazyce
Effect of amino acids on the composition and properties of extruded mixtures of wheat flour and glucose.
Popis výsledku anglicky
Effect of amino acids on the composition and properties of extruded mixtures of wheat flour and glucose; snacks; baking; Maillard reaction
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Die Nahrung
ISSN
0027-769X
e-ISSN
—
Svazek periodika
44
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—