Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Přirozené antioxidační složky potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005412" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005412 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Přirozené antioxidační složky potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přirozené antioxidační složky potravin

  • Název v anglickém jazyce

    Přirozené antioxidační složky potravin

  • Popis výsledku anglicky

    Přirozené antioxidační složky potravin

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/OK%20282" target="_blank" >OK 282: Vývoj a výzkum nových sloučenin pro stabilizaci jedlých olejů a jiných potravin obsahující tuky</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Skalsky Dvur

  • Název nakladatele resp. objednatele

    XXXI. Symp. o nových směrech výr. a hodn. Potravin

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče