Přirozené antioxidační složky potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005412" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005412 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Přirozené antioxidační složky potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Přirozené antioxidační složky potravin
Název v anglickém jazyce
Přirozené antioxidační složky potravin
Popis výsledku anglicky
Přirozené antioxidační složky potravin
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OK%20282" target="_blank" >OK 282: Vývoj a výzkum nových sloučenin pro stabilizaci jedlých olejů a jiných potravin obsahující tuky</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Skalsky Dvur
Název nakladatele resp. objednatele
XXXI. Symp. o nových směrech výr. a hodn. Potravin
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—