Lipophilic antioxidants in foods
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005454" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005454 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Lipophilic antioxidants in foods
Popis výsledku v původním jazyce
Lipophilic antioxidants in foods; carotenoids; tocopherols
Název v anglickém jazyce
Lipophilic antioxidants in foods
Popis výsledku anglicky
Lipophilic antioxidants in foods; carotenoids; tocopherols
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OK%20282" target="_blank" >OK 282: Vývoj a výzkum nových sloučenin pro stabilizaci jedlých olejů a jiných potravin obsahující tuky</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Olaj, Szappan, Kozmetika
ISSN
0472-8602
e-ISSN
—
Svazek periodika
49
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
HU - Maďarsko
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—