Vše
Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nové přírodní potravinářské barvivo

Popis výsledku

Klíčová slova

Identifikátory výsledku

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Nové přírodní potravinářské barvivo

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Nové červené barvivo (antrachinonové barvivo mikrobiálního původu) bylo testováno pro potravinářské využití. Byl sledován vliv pH, teploty a světelné expozice na stabilitu barviva v modelových podmínkách. Při aplikaci v modelovém alkoholickém a nealkohol

  • Název v anglickém jazyce

    Nové přírodní potravinářské barvivo

  • Popis výsledku anglicky

    Nové červené barvivo (antrachinonové barvivo mikrobiálního původu) bylo testováno pro potravinářské využití. Byl sledován vliv pH, teploty a světelné expozice na stabilitu barviva v modelových podmínkách. Při aplikaci v modelovém alkoholickém a nealkohol

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Bratislava

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Ústav vedecko-technických informácií pre polnohospodárstvo

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče