Nové přírodní potravinářské barvivo
Popis výsledku
—
Klíčová slova
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Nové přírodní potravinářské barvivo
Popis výsledku v původním jazyce
Nové červené barvivo (antrachinonové barvivo mikrobiálního původu) bylo testováno pro potravinářské využití. Byl sledován vliv pH, teploty a světelné expozice na stabilitu barviva v modelových podmínkách. Při aplikaci v modelovém alkoholickém a nealkohol
Název v anglickém jazyce
Nové přírodní potravinářské barvivo
Popis výsledku anglicky
Nové červené barvivo (antrachinonové barvivo mikrobiálního původu) bylo testováno pro potravinářské využití. Byl sledován vliv pH, teploty a světelné expozice na stabilitu barviva v modelových podmínkách. Při aplikaci v modelovém alkoholickém a nealkohol
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Bratislava
Název nakladatele resp. objednatele
Ústav vedecko-technických informácií pre polnohospodárstvo
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—
Základní informace
Druh výsledku
A - Audiovizuální tvorba
CEP
GM - Potravinářství
Rok uplatnění
2000