Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Creatine and creatinine content in meat products

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005487" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005487 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Creatine and creatinine content in meat products

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The concentration of creatine (Cr) and creatinine (Cn) were determined by newly developed HPLC method in beef meat and chicken breast, after heat treatment at different temperature and duration. Ratio (?) of (Cr + Cn)/Cr found in heat-treated meat was co

  • Název v anglickém jazyce

    Creatine and creatinine content in meat products

  • Popis výsledku anglicky

    The concentration of creatine (Cr) and creatinine (Cn) were determined by newly developed HPLC method in beef meat and chicken breast, after heat treatment at different temperature and duration. Ratio (?) of (Cr + Cn)/Cr found in heat-treated meat was co

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences, 18

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    18

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus