Creatine and creatinine content in meat products
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005487" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005487 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Creatine and creatinine content in meat products
Popis výsledku v původním jazyce
The concentration of creatine (Cr) and creatinine (Cn) were determined by newly developed HPLC method in beef meat and chicken breast, after heat treatment at different temperature and duration. Ratio (?) of (Cr + Cn)/Cr found in heat-treated meat was co
Název v anglickém jazyce
Creatine and creatinine content in meat products
Popis výsledku anglicky
The concentration of creatine (Cr) and creatinine (Cn) were determined by newly developed HPLC method in beef meat and chicken breast, after heat treatment at different temperature and duration. Ratio (?) of (Cr + Cn)/Cr found in heat-treated meat was co
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences, 18
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
18
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—