Kyselina mléčná a údržnost mechanicky separovaného drůbežího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005512" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005512 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kyselina mléčná a údržnost mechanicky separovaného drůbežího masa
Popis výsledku v původním jazyce
Kyselina mléčná byla použita k povrchové dekontaminaci jatečně opracovaných kuřat a koster určených pro mechanickou separaci. Přídavek mléčnanu sodného do mechanicky separovaného masa prodloužil jeho údržnost.
Název v anglickém jazyce
Lactic acid and shelf-life of mechanically separated meat
Popis výsledku anglicky
The lactic acid caused surface decontamination of chickens and theirs skeletons. The addition of sodium lactate prolongs the shelf life of mechanically separated poultry meat
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Tatry
Název nakladatele resp. objednatele
Státní veterinární správa Slovenské republiky
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—