Optimization of Ergosterol Biosynthesis by Saccharomyces cerevisiae - Choice of objective function
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00003974" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00003974 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Optimization of Ergosterol Biosynthesis by Saccharomyces cerevisiae - Choice of objective function
Popis výsledku v původním jazyce
Optimization of Ergosterol Biosynthesis by Saccharomyces cerevisiae - Choice of objective function
Název v anglickém jazyce
Optimization of Ergosterol Biosynthesis by Saccharomyces cerevisiae - Choice of objective function
Popis výsledku anglicky
Optimization of Ergosterol Biosynthesis by Saccharomyces cerevisiae - Choice of objective function
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN
1230-0322
e-ISSN
—
Svazek periodika
10
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
PL - Polská republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
29-34
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—