The Effect of Hop Resins on Beer Quality - Importance of Bitter Acids Derivates
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00003992" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00003992 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Effect of Hop Resins on Beer Quality - Importance of Bitter Acids Derivates
Popis výsledku v původním jazyce
The Effect of Hop Resins on Beer Quality - Importance of Bitter Acids Derivates
Název v anglickém jazyce
The Effect of Hop Resins on Beer Quality - Importance of Bitter Acids Derivates
Popis výsledku anglicky
The Effect of Hop Resins on Beer Quality - Importance of Bitter Acids Derivates
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 4th International Hop Meeting
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
7-15
Název nakladatele
CHI
Místo vydání
Žatec
Místo konání akce
Žatec
Datum konání akce
1. 1. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—