Vztahy mezi různými jednotkami dosud používanými pro vyjádření obsahu vitaminů A, D a E v potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004043" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004043 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vztahy mezi různými jednotkami dosud používanými pro vyjádření obsahu vitaminů A, D a E v potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Je podán přehled jednotek používaných pro vyjádření obsahu vitaminů A, D a E a jejich vzájemné vztahy.
Název v anglickém jazyce
Relationships between various units used for vitamin A, D and E contents in foods
Popis výsledku anglicky
Overview of various units used for contents of vitamins A, D a E in foods and their relationships is done.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
56
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
19-20
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—