Lager Brewing Yeast under HGB Conditions
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004086" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004086 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Lager Brewing Yeast under HGB Conditions
Popis výsledku v původním jazyce
Saccharomyces cerevisiae ssp. uvarum No 95 yeast strain was used at the high-concentrated 16 and 20 °P wort and conventional 12 °P wort fermentation. Also performance of lager yeast Saccharomyces cerevisiae ssp. uvarum Saflager TM S-23 strain in dried form are shown. Achieved results showed that activity of yeast depended on wort gravity. Experiments proved that dried lager yeasts were active and can be used as pitching yeasts.
Název v anglickém jazyce
Lager Brewing Yeast under HGB Conditions
Popis výsledku anglicky
Saccharomyces cerevisiae ssp. uvarum No 95 yeast strain was used at the high-concentrated 16 and 20 °P wort and conventional 12 °P wort fermentation. Also performance of lager yeast Saccharomyces cerevisiae ssp. uvarum Saflager TM S-23 strain in dried form are shown. Achieved results showed that activity of yeast depended on wort gravity. Experiments proved that dried lager yeasts were active and can be used as pitching yeasts.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Folia Microbiol.
ISBN
0015-6532
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
23
Strana od-do
235-259
Název nakladatele
MBÚ AV ČR
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Smolenice
Datum konání akce
23. 5. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—