Preferences of dishes served with meat by students and staff of Military college in Vyskov and soldiers in military service.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004213" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004213 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
polština
Název v původním jazyce
Preferencje dodatków do strawy miesnej u studentów i pracowników Wyzszej Szkoly Wojskowej Wojska Ladowego i zolnierzy zasadniczej sluzby wojskowej
Popis výsledku v původním jazyce
Sociologickým výzkumem byly zjištěny preference příloh servírovaných k různě upravenému masu (pečenému, smaženému, dušenému a vařenému) u studentů a zaměstnanců Vysoké školy pozemního vojska ve Vyškově a vojínů základní služby.
Název v anglickém jazyce
Preferences of dishes served with meat by students and staff of Military college in Vyskov and soldiers in military service.
Popis výsledku anglicky
Preferences of dishes served with roasted, fried, stewed and boiled meat were ranked by various group of respondents (students and staff of military college in Vyskov, soldiers in military service) by sociological research.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Praca zbiorowa: Technologia zywności i oczekiwania konsumentów
ISBN
83-915774-0-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
7-8
Název nakladatele
Komitet Technologii i Chemii Zywności PAN
Místo vydání
Warszawa
Místo konání akce
Warszawa
Datum konání akce
6. 7. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—