Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Preferences of dishes served with meat by students and staff of Military college in Vyskov and soldiers in military service.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004213" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004213 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    polština

  • Název v původním jazyce

    Preferencje dodatków do strawy miesnej u studentów i pracowników Wyzszej Szkoly Wojskowej Wojska Ladowego i zolnierzy zasadniczej sluzby wojskowej

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Sociologickým výzkumem byly zjištěny preference příloh servírovaných k různě upravenému masu (pečenému, smaženému, dušenému a vařenému) u studentů a zaměstnanců Vysoké školy pozemního vojska ve Vyškově a vojínů základní služby.

  • Název v anglickém jazyce

    Preferences of dishes served with meat by students and staff of Military college in Vyskov and soldiers in military service.

  • Popis výsledku anglicky

    Preferences of dishes served with roasted, fried, stewed and boiled meat were ranked by various group of respondents (students and staff of military college in Vyskov, soldiers in military service) by sociological research.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Praca zbiorowa: Technologia zywności i oczekiwania konsumentów

  • ISBN

    83-915774-0-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    7-8

  • Název nakladatele

    Komitet Technologii i Chemii Zywności PAN

  • Místo vydání

    Warszawa

  • Místo konání akce

    Warszawa

  • Datum konání akce

    6. 7. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku