Processing of yellow pea by germination, microwave heating and drying
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004221" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004221 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Processing of yellow pea by germination, microwave heating and drying
Popis výsledku v původním jazyce
Germination is known as process, which allows reduction of antinutritional factors and affects the nutritive value of grain legumes. Germination , microwave treatment and drying were used for modification of carbohydrates composition of pea.
Název v anglickém jazyce
Processing of yellow pea by germination, microwave heating and drying
Popis výsledku anglicky
Germination is known as process, which allows reduction of antinutritional factors and affects the nutritive value of grain legumes. Germination , microwave treatment and drying were used for modification of carbohydrates composition of pea.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 8th International Congress on Engineering and Food
ISBN
1-566676-951-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
1241-1245
Název nakladatele
Technomic Publishing Co.
Místo vydání
Lancaster, Pennsylvania
Místo konání akce
Puebla, Mexiko
Datum konání akce
9. 4. 2000
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—