Processing of yellow pea by germination, microwave heating and drying
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004222" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004222 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Processing of yellow pea by germination, microwave heating and drying
Popis výsledku v původním jazyce
Changes in composition of soluble carbohydrates, chiefly a-galactooligosaccharides were evaluated after 3 days of germination, microwave treatment and drying of pea.
Název v anglickém jazyce
Processing of yellow pea by germination, microwave heating and drying
Popis výsledku anglicky
Changes in composition of soluble carbohydrates, chiefly a-galactooligosaccharides were evaluated after 3 days of germination, microwave treatment and drying of pea.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Innovative Food Science and Emerging Technologies
ISSN
1466-8564
e-ISSN
—
Svazek periodika
2
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
BE - Belgické království
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
133-137
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—