Antioxidační kapacita vybraných chmelových polyfenolů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004230" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004230 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Antioxidační kapacita vybraných chmelových polyfenolů
Popis výsledku v původním jazyce
Antioxidační kapacita vybraných chmelových polyfenolů
Název v anglickém jazyce
Antioxidation capacity of chosen hop polyphenols
Popis výsledku anglicky
Antioxidation capacity of chosen hop polyphenols
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Seminář "Biologicky aktivní fenolické látky v zemědělských plodinách
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
128-134
Název nakladatele
VŠCHT
Místo vydání
Praha-Ruzyně
Místo konání akce
Praha-Ruzyně
Datum konání akce
7. 11. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—