Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Proteolysis and Consistency Changes of Gouda and Eidamský Blok Chees Durig Ripening.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004425" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004425 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Proteolysis and Consistency Changes of Gouda and Eidamský Blok Chees Durig Ripening.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Composition and rheological and sensory properties of cheese with different time of ripening were evaluated. The level of proteolysis was measured by both the determination of nitrogenous compound fractions and the electrophoretic determination of caseinproteolysis products

  • Název v anglickém jazyce

    Proteolysis and Consistency Changes of Gouda and Eidamský Blok Chees Durig Ripening.

  • Popis výsledku anglicky

    Composition and rheological and sensory properties of cheese with different time of ripening were evaluated. The level of proteolysis was measured by both the determination of nitrogenous compound fractions and the electrophoretic determination of caseinproteolysis products

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    19

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    67-72

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus