Preparation of natural antioxidants
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004491" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004491 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Preparation of natural antioxidants
Popis výsledku v původním jazyce
Přírodní antioxidanty mohou být použity přímo v potravině, jako extrakty v olejích nebo mohou být připraveny extrakty v organických rozpouštědlech nebo oxidu uhličitém.
Název v anglickém jazyce
Preparation of natural antioxidants
Popis výsledku anglicky
Přírodní antioxidanty mohou být použity přímo v potravině, jako extrakty v olejích nebo mohou být připraveny extrakty v organických rozpouštědlech nebo oxidu uhličitém.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Antioxidants in food
ISBN
1 85573 463 X
Počet stran výsledku
20
Strana od-do
311-330
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Woodhead Publishing
Místo vydání
Cambridge
Kód UT WoS kapitoly
—