Antioxidant activity of rosemary and sage extracts in rapeseed oil
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004498" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004498 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antioxidant activity of rosemary and sage extracts in rapeseed oil
Popis výsledku v původním jazyce
The stability against oxidation was determined under storage conditions using Schaal Oven Test. Rosemary extracts were more efficient than sage extracts, especially extracts obtained with semipolar solvents.
Název v anglickém jazyce
Antioxidant activity of rosemary and sage extracts in rapeseed oil
Popis výsledku anglicky
The stability against oxidation was determined under storage conditions using Schaal Oven Test. Rosemary extracts were more efficient than sage extracts, especially extracts obtained with semipolar solvents.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Lipids
ISSN
1065-7258
e-ISSN
—
Svazek periodika
8
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
1-13
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—