1. Přírodní toxické látky potravin a legislativa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004856" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004856 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
1. Přírodní toxické látky potravin a legislativa
Popis výsledku v původním jazyce
12. V práci jsou uvedeny základní informace o přírodních toxických látkách v potravinách, zejména o jejich výskytu, chemické struktuře a biologických účincích. Jsou rovněž uvedeny české legislativní předpisy související z touto problematikou.
Název v anglickém jazyce
2. Natural toxic compounds of foods in legislative
Popis výsledku anglicky
13. The general information about natural toxic compounds in foods are given, especially on their occurrence, chemical structure and biological activity. The legislative of Czech Republic pertinent to this question is given, too.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
56
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
10-12
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—