Přesnost dat o výskytu nitro-PAH v potravinách - kritický problém při hodnocení dietárního příjmu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00015780" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00015780 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Accuracy of data on occurence of nitro-PAHs in foodstuffs - critical issue in dietary intake assessment
Popis výsledku v původním jazyce
Accuracy of data on occurence of nitro-PAHs in foodstuffs - critical issue in dietary intake assessment
Název v anglickém jazyce
Accuracy of data on occurence of nitro-PAHs in foodstuffs - critical issue in dietary intake assessment
Popis výsledku anglicky
Accuracy of data on occurence of nitro-PAHs in foodstuffs - critical issue in dietary intake assessment
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OK%20377" target="_blank" >OK 377: Přítomnost a rizika nitrovaných Polycyklických aromatických uhlovodíků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů