Příprava acylsacharos.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006806" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006806 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Příprava acylsacharos.
Popis výsledku v původním jazyce
Byla popsána příprava acylsacharos, jejich hemická struktura připravených byla potvrzena NMR spektorskopií a elementární analýzou. U připravených acylsacharos byla sledována povrchová aktivita.
Název v anglickém jazyce
Preparation of acylsucroses.
Popis výsledku anglicky
Prepration of acylsucroses, their chemical stucture was confirmed by NMR spectroscopy and CH- analysis. The surface activity was teasted .
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník ze 40. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86236-22-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
163-166
Název nakladatele
OSPACH Čs. spol. chem.
Místo vydání
Ústí nad Labem
Místo konání akce
Harrachov
Datum konání akce
15. 5. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—