Beta-galactosidase activity in psychrotrophic microorganisms. Their potential use in food industry
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006853" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006853 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Beta-galactosidase activity in psychrotrophic microorganisms. Their potential use in food industry
Popis výsledku v původním jazyce
Various psychrotrophic and psychrophilic strains were screened for presence of beta=galactosidase activity. Enzyme with typical properties of cold-active enzymes and preferring lactose to other substrates was isolated, purified and characterized.
Název v anglickém jazyce
Beta-galactosidase activity in psychrotrophic microorganisms. Their potential use in food industry
Popis výsledku anglicky
Various psychrotrophic and psychrophilic strains were screened for presence of beta=galactosidase activity. Enzyme with typical properties of cold-active enzymes and preferring lactose to other substrates was isolated, purified and characterized.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
2002
Číslo periodika v rámci svazku
20
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
43-47
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—