Immobilization of brewing yeast cells by sol-gel technique
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006891" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006891 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/02:00006820 RIV/60461373:22330/02:00006821
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Immobilization of brewing yeast cells by sol-gel technique
Popis výsledku v původním jazyce
This work is dealing with immobilization of brewing yeast cells by sol-gel technique.
Název v anglickém jazyce
Immobilization of brewing yeast cells by sol-gel technique
Popis výsledku anglicky
This work is dealing with immobilization of brewing yeast cells by sol-gel technique.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Brewing Science Group - Bulletin 2002 - 4th Technical Meeting
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
119-122
Název nakladatele
Czech Biotechnology Society
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
26. 4. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—