Pohled na jedlé oleje a tuky prismatem inovace technologií po roce 2000
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008392" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008392 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pohled na jedlé oleje a tuky prismatem inovace technologií po roce 2000
Popis výsledku v původním jazyce
Vývoj produkce, spotřeby a výroby rostlinných olejů a tuků. Nové rafinační technologie hlubokého odslizení, mokrého bělení a fyzikální rafinace. Strukturní tuky a margariny prosté trans izomerů. Vývoj technologie přeesterifikace.
Název v anglickém jazyce
Edible oils and fats in perspective of new inovated technologies after the year 2000
Popis výsledku anglicky
Trends of production, consumption and production of vegetable oils and fats. New refining technologies of deep degumming, wet bleaching and physical refining. Structured fats and margarines without trans isomers. Development of technology of triglyceridetransesterification.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník - XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
7-10
Název nakladatele
Česká společnost chemická (ČSCH), VŠCHT Praha a ČZU Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský dvůr
Datum konání akce
1. 1. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—