Použití analyzátoru INFRATEC 1241 pro stanovení jakosti potravinářské pšenice a pšeničné mouky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008433" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008433 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Použití analyzátoru INFRATEC 1241 pro stanovení jakosti potravinářské pšenice a pšeničné mouky
Popis výsledku v původním jazyce
Použití analyzátoru INFRATEC 1241 pro stanovení jakosti potravinářské pšenice a pšeničné mouky
Název v anglickém jazyce
Použití analyzátoru INFRATEC 1241 pro stanovení jakosti potravinářské pšenice a pšeničné mouky
Popis výsledku anglicky
Použití analyzátoru INFRATEC 1241 pro stanovení jakosti potravinářské pšenice a pšeničné mouky
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
30. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
80-648-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
70
Strana od-do
11-12
Název nakladatele
Univerzita - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
6. 2. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—