Vliv přírodních antioxidantů na zlepšení výživové hodnoty potravin - sborník
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008872" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008872 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv přírodních antioxidantů na zlepšení výživové hodnoty potravin - sborník
Popis výsledku v původním jazyce
Oxidačními reakcemi se rozkládají esenciální mastné kyseliny, tokoferoly a následnými reakcemi také esenciální aminokyseliny; tyto reakce se inhibují přírodními antioxidanty.
Název v anglickém jazyce
Effect of natural antioxidants on the improvement of nutritional value of foods
Popis výsledku anglicky
Essential fatty acids and tocopherols are decomposed by oxidation reaction, and essential amino acids are destroyed by secondary reactions. This degradation is inhibited by natural antioxidants.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Zborník "Výživa a potraviny pre tretie Tisícročie: Funkčné potraviny
ISBN
80-8069-174-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
93-96
Název nakladatele
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
9. 4. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—