Natural antioxidants
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008880" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008880 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Natural antioxidants
Popis výsledku v původním jazyce
Natural antioxidants of foods, spices and oilseeds are reviewed, the mechanism of their action described, and the most important areas of application given.
Název v anglickém jazyce
Natural antioxidants
Popis výsledku anglicky
Natural antioxidants of foods, spices and oilseeds are reviewed, the mechanism of their action described, and the most important areas of application given.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Food preservation techniques
ISBN
1-85573-530X
Počet stran výsledku
18
Strana od-do
31-48
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Woodhead Publishing
Místo vydání
Cambridge
Kód UT WoS kapitoly
—