The development and application of novel vegetable oils tailor-made for specific human dietary needs
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008893" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008893 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The development and application of novel vegetable oils tailor-made for specific human dietary needs
Popis výsledku v původním jazyce
Most common vegetable oils were modified by conventional breeding or genetic manipulation to adapt the fatty acid composition and thus the physical properties and stability against oxidation or to improve their nutritional value.
Název v anglickém jazyce
The development and application of novel vegetable oils tailor-made for specific human dietary needs
Popis výsledku anglicky
Most common vegetable oils were modified by conventional breeding or genetic manipulation to adapt the fatty acid composition and thus the physical properties and stability against oxidation or to improve their nutritional value.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
European Journal of Lipid Science and Technology
ISSN
1438-7697
e-ISSN
—
Svazek periodika
105
Číslo periodika v rámci svazku
12
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
769-778
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—